OTA YHTEYTTÄ

Your details were sent successfully!

SEURAA MEITÄ SOMESSA: 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

TAPAHTUMAT

Yhteinen kauden aloitus Saksalan nuorisotalolla ke 25.8.2021 klo 18 alkaen (Vain uusille partiolaisille!)
 

Aloitamme partiotoiminnan tuttuun tapaan yhteisellä aloituksella. Koronatilanteesta johtuen kutsumme paikalle vain uudet partiolaiset ja heidän huoltajat. Muiden kanssa aloitamme toiminnan suoraan koloilloissa:)

Ryhmiimme mahtuu eri määrä uusia tyttöjä, joten ennen partioiltoihin tulemista, pyydämme ilmoittautumaan lippukunnanjohtajalle esim. viestitse (p.0440991313).

Ilmoitattehan uuden jäsenen nimen ja iän, jotta meidän on helppo tarkistaa, onko sopivassa ryhmässä tilaa. Ryhmät välilehdeltä löydät kaikki ryhmämme ja kokoontumisajat (syksyn 2021 ajat päivittyvät pian).

Partioharrastusta voi käydä kokeilemassa kolme kertaa ennen jäsentietojen keräämistä. Mukaan toimintaamme ovat tervetulleita kaikki tytöt ja naiset (1. luokasta ylöspäin)!

TERVETULOA LEIRITYTTÖJEN SIVUILLE!

UUTISET

100-vuotias lippukunta

Leiritytöt täyttivät vuonna 2017  jo 100 vuotta ja tätä juhlistettiin koko vuoden ajan erilaisin tempauksin. Tutustu Juhlavuosi-sivuihimme!

Kesän piirileiri Ryske´19 haastoi lapset sekä aikuiset

Heinäkuussa järjestetty Järvi-Suomen Partilaisten piirileiri keräsi lähes 2400 partiolaista Nurmeksen Hyvärilään. 

Leiritytöistä piirileirille osallistui vajaa 20 jäsenen joukko. Leiriarki sujui leiritytöiltä hienosti, vaikka polttava helle (+31), kylmät yöt (+5) ja sateinen loppuleiri mittasi partioasennetta oikein kunnolla. 

Leirin eri ohjelmalaaksoissa lapset ja nuoret pääsivät niin huovuttamaan, melomaan kuin pohtimaan yhteiskunnallisia asioitakin.